Naslovna
Pon-Pet 15h - 00h / Sub-Ned 12h - 00h
065.388.88.88

Biznis Liga 2016/2017

Jubilarna DESETA Colosseum Biznis liga te zove!!! Povedi svoju firmu (ekipu ili društvo) u nove pobede! Ujedini je, organizuj, motiviši, probudi takmičarski duh i dobri rezultati na svim poljima neće izostati!

PRIJAVE DO 05. OKTOBRA!
POČETAK BIZNIS LIGE JE U PONEDELJAK 10. OKTOBRA!

Takodje, ovo takmičenje otvoreno je i za proizvoljno odabrano društvo koje želi dobru zabavu i druženje :) Opširnije...

Dodatni info kod kauntera ili na 063.243.073

"Dobrodošli u Colosseum Bowling Centar, najbolje mesto za dobar provod!" Osoblje Colosseum Bowling Centra želi Vam prijatan boravak u klubu i dobre rezultate.

Galerije fotografija


U galeriji slika možete pronaći foto materijal sa raznih, nama bitnih, dogadjaja, proslava, promocija, takmičenja ili prosto one slike koje su zanimljive za razgledanje.

Planiramo da uskoro postavitmo i video galeriju koja će isto tako imati najrazličitiji sadržaj. Do tada pogledajte foto galerije.
Opširnije...

Colosseum Bowling


Od prvog dana, kada je započeo sa radom, Colosseum je uspeo da zainteresuje veliki broj ljubitelja kuglanja. Bowling ravnopravno igraju sve generacije igrača, i stari i mladi.

Želimo da ovu igru popularizujemo u Srbiji i da za ovaj sport probudimo interesovanje kakvo za njim vlada i u svetu.
Opširnije...

Saveti za kuglanje


Postoje dva glavna stila u bacanju kugle. Većina novih igrača kuglu će izbaciti pravolinijski. Nešto iskusniji igrači koristiće takozvani „felš“.

Naravno postoji veliki broj „pod-stilova“ a položaj palca zavisi od igrača do igrača. Dozvoljeno je i bacanje sa dve ruke iz mesta i iz polunagnutog položaja.
Opširnije...

Nekoliko pravila igre


Kuglanje u igri sa deset čunjeva je takmičarski sport u kome igrač pokušava da obori što veći broj od mogućih deset čunjeva bacanjem kugle u okviru terena koji se naziva „staza” (lane).

Pogledajte osnovna ali i neka dodatna pravila ove, širom sveta, popularne igre. Upoznajte se i sa pravilima ponašanja u Bowling-u.
Opširnije...

Rodjendani


S’ ponosom Vam predstavljamo fabriku radosti i veselja – Colosseum, najveći bowling centar u Srbiji.

Kod nas ništa nije nemoguće, Vi samo treba da poželite. Uz rušenje čunjeva, šarene bowling cipelice, sokove, pizze, poklone i sve ostalo što čini rodjendansku žurku...
Opširnije...

Team Building


Colosseum je idealno mesto gde možete organizovati: koktel, proslavu dana Vaše firme, prezentaciju proizvoda, emploeey's day, dealer's day kao i privatne žurke i dečije rodjendane.

Tokom prethodnih godina usluge Colosseum-a koristile su mnoge ugledne kompanije.
Opširnije...
shuffleboard
fabrika radosti
nova galerija

Aktuelnosti

  • Tab 1

    Colosseum Bowling Centar pokriven je signalom bežičnog Interneta (Wi-Fi). Upotreba je besplatna za sve naše posetioce!

  • Tab 2

    Colosseum Bowling Centar ima svoju stranicu na Facebook-u! Da biste posetili našu Facebook stranicu molimo vas sledite ovaj link!

Colosseum Bowling Centar

U prijatnom ambijentu Colosseum Bowling Centra očekuje Vas zabava potpuno nove vrste. Bilo da slavite rodjendan ili se opuštate sa prijateljima i porodicom kroz igru, ili za potrebe svoje firme organizujete takmičenje, kapaciteti naše kuglane stoje Vam na raspolaganju.

Colosseum SMS Zona

Da li želite da postanete član Colosseum Bowling Centra? Želite da putem SMS-a dobijate važna obaveštenja o našim promocijama, akcijama, ponudama i popustima? Da? Onda pogledajte detaljnije kako da se i Vi pridružite prijateljima našeg Centra. Opširnije...

Popularne teme

Pozovite nas

Colosseum Bowling Centar nalazi se u Zemunu u neposrednoj blizini stadiona fudbalskog kluba "Zemun" i nedaleko od hotela "Zlatnik". Za naše posetioce obezbedili smo parking mesta.

Dobanovačka 56
11080 Beograd (Zemun), Srbija
Telefon: +381 (11) 316 54 03
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Web: www.colosseumbowling.com

Za detaljnije kontakt informacije posetite stranicu Kontakt