Dodatna ponuda
Pon-Pet 15h - 00h / Sub-Ned 12h - 00h
065.388.88.88

Dodatna ponudaU „Colosseum“ Bowling Centru, pored nezaobilaznog kuglanja, u pauzi ili dok čekate red za zauzimanje staze, možete koristiti i druge vidove zabave koje Vam naš Centar pruža. „Colosseum“ Bowling Centar raspolaže i bilijar stolovima, elektronskim pikadom, Sony Playstation II video igrama, internet kafeom i prodavnicom raznovsrne opreme za bowling.

Ako volite da imate sopstvene patike (cipele) za bowling, svoju kuglu ili torbu, ako želite da izgledate kao svetski igrač bowlinga, našu prodavnicu jednostavno ne smete da zaobidjete. U njoj ćete, pored standardne bowling opreme, moći da po najpovoljnijim cenama, kupite i garderobu koju koriste profesionalni igrači širom sveta.

Naš cafe bar nudi Vam širok izbor najkvalitetnijih alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Centar raspolaže i velikim parkingom koji je pod stalnim nadzorom osoblja Centra, kako bi naši gosti nesmetano uživali u uslugama koje im pružamo.

shuffleboard 1

SHUFFLEBOARD PRAVILA

KNOCK OFF

U igri “KNOCK OFF” 2 igrača (ili 2 tima od po 2 igrača) igraju seriju “frejmova” (rundi) dok jedan od igrača (ili timova) ne postigne 21 poen. Cilj je poslati pak što bliže suprotnoj ivici stola (u “score zonu” obeleženu sa 1, 2, 3 i 4. Ukoliko pak padne sa stola, u tom frejmu se ne računa.

Igrači su na potezu naizmenično dok se ne odigra svih 8 pakova (svaki igrač ili tim ima po četiri paka iste boje) i tek tada se obračunava rezultat frejma (runde). Rezultat se ručno upisuje na elektronski semafor.

Igrač ima pravo da pogotkom obori protivnički pak sa stola. Važan deo strategije je da se dobro odigran pak zagradi sledećim pakom i zaštiti od eventualnog obaranja sa stola.

U svakom frejmu samo jedan igrač (ili tim) upisuje poene, i to onaj čiji je pak najdalji (najbliži suprotnoj ivici stola). Poene osvajaju samo oni pakovi pobedničkog igrača ili tima koji su dalji od najbolje plasiranog paka igrača ili tima koji je izgubio frejm.

Pak koji se nalazi izmedju “faul linije” (linija na dve trećine stola) i broja jedan donosi 1 poen. Pak koji se nalazi u zoni 2, donosi 2 poena itd. Pak mora biti unutar zone da bi se računao odgovarajući broj poena. Na pr. ako je pak u zoni 4, ali dodiruje liniju zone 3, računa se 3 poena. Takodje, ako pak visi sa ivice, a nije pao sa stola (“hangers”), dodaje se 1 poen. Računaju se samo pobednički pakovi koji su ispred pakova igrača (tima) koji je izgubio frejm.

Na sledećem primeru se vidi kako se obračunavaju poeni. (Napomena, na slici gore je sto sa 3 zone, za razliku od turnirskih stolova koji imaju 4 zone)

PRIMER

Crveni osvaja 7 poena.
Plavi ne osvaja poene, ali je odbranio 1 poen zbog toga što se crveni pak koji je iza plavog ne računa.

Pak mora preći “faul liniju” (linija koja se nalazi na dve trećine stola) ili se izbacuje iz igre.

Cafe Colosseum

 

Odlična espresso kafa, kapućino, Nes kafa, topla čokolada zatim bezalkoholna gazirana i negazirana pića, cedjena pomorandža i limun, piva, vina i druga domaća i strana alkoholna pića čine deo uobičajene ponude u cafe-u "Colosseum".

Stolovi za bilijar

 

Dok čekate da se oslobodi neka od staza za bowling možete da se opustite uz jednu dobru partiju bilijara. Naši stolovi za bilijar su vrhunskog kvaliteta i imaju sopstvene separee u kojima se sa društvom možete neometano zabavljati dok ispijate piće i uživate u igri.

Organizacija rodjendana

 

S’ ponosom Vam predstavljamo fabriku radosti i veselja – Colosseum, najveći bowling centar u Srbiji. Kod nas ništa nije nemoguće, Vi samo treba da poželite. Uz rušenje čunjeva, šarene bowling cipelice, sokove, pizze, poklone i sve ostalo što čini rodjendansku žurku...

Elektronski pikado

 

Pikado je igra u kojoj se strelice rukom sa odredjene razdaljine bacaju u kružnu metu. Ovo je veoma popularna igra širom sveta i obično se igra u barovima i pabovima. Kod nas možete probati elektronsku verziju ove igre uz sve pogodnosti automatskog računanja rezultata.

Sony Playstation

 

Ima li nekoga ko ne zna šta je Sony PS? Dok Vi igrate na stazama vaša deca će biti veoma zadovoljna da mogu samostalno ili u parovima da igraju vrhunske, najnovije igre, naročito kod nas veoma popularne fudbalske simulacije, kojih za Sony PS zaista ima mnogo.

Team Building aktivnosti

 

Imamo višegodišnje iskustvo u organizovanju različitih tipova dogadjaja od kojih posebno izdvajamo godišnjice, koktele i seminare mnogobrojnih domaćih i stranih kompanija kao što su: Philips, Pharma Swiss, Coca Cola, Austrian Airlines, Comtrade i mnogi drugi.

  • Tab 1

    Colosseum Bowling Centar pokriven je signalom bežičnog Interneta (Wi-Fi). Upotreba je besplatna za sve naše posetioce!

  • Tab 2

    Colosseum Bowling Centar ima svoju stranicu na Facebook-u! Da biste posetili našu Facebook stranicu molimo vas sledite ovaj link!

Colosseum Bowling Centar

U prijatnom ambijentu Colosseum Bowling Centra očekuje Vas zabava potpuno nove vrste. Bilo da slavite rodjendan ili se opuštate sa prijateljima i porodicom kroz igru, ili za potrebe svoje firme organizujete takmičenje, kapaciteti naše kuglane stoje Vam na raspolaganju.

Colosseum SMS Zona

Da li želite da postanete član Colosseum Bowling Centra? Želite da putem SMS-a dobijate važna obaveštenja o našim promocijama, akcijama, ponudama i popustima? Da? Onda pogledajte detaljnije kako da se i Vi pridružite prijateljima našeg Centra. Opširnije...

Pozovite nas

Colosseum Bowling Centar nalazi se u Zemunu u neposrednoj blizini stadiona fudbalskog kluba "Zemun" i nedaleko od hotela "Zlatnik". Za naše posetioce obezbedili smo parking mesta.

Dobanovačka 56
11080 Beograd (Zemun), Srbija
Telefon: +381 (11) 316 54 03
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Web: www.colosseumbowling.com

Za detaljnije kontakt informacije posetite stranicu Kontakt