O nama
Pon-Pet 15h - 00h / Sub-Ned 12h - 00h
065.388.88.88

O nama

Ideja otvaranja bowling centra rodila se još, sada već, daleke 2001. godine. S obzirom da je ovaj vid zabave u svetu prisutan već decenijama, poželeli smo da ovu interesantnu igru omogućimo i Beogradjanima. Od ideje do realizacije prošlo je dugo vremena tokom koga je jedna optimistična ideja razradjena i konačno pretočena u kompletan projekat koji je 26.01.2007. godine krunisan otvaranjem Bowling Centra “Colosseum”.

Od prvog dana, kada je počeo sa radom, Bowling Centar “Colosseum” je uspeo da zainteresuje veliki broj ljubitelja kuglanja. Naši stalni igrači su, pored uvaženih ambasadora, konzula i drugih predstavnika diplomatskog kora i poznati muzičari, umetnici, sportisti i uspešni poslovnih ljudi, timovi koje čine kolege sa fakulteta, iz škole, kao i “društva iz kraja”.

Čari ove igre, već u samom startu, otkrili su mnogi. Bowling ravnopravno igraju i deca sa roditeljima ali i ozbiljni ljudi u poznijim godinama. Ovo je igra sigurne ruke i oštrog oka. U njoj nije važno da li imate 15 ili 65 godina. Tu se i ogleda takmičarski duh i izazov jer u ovoj igri godine nemaju značaja. Lavlje srce i dobar felš garantuju pobedu.

Naša je želja da ovu igru popularizujemo među ljudima u Srbiji i da za ovaj sport probudimo interesovanje kakvo za njim vlada i u svetu. Mi smo u taj uspeh sigurni. Zato pozivamo i Vas da nam u tome pomognete. Ukoliko imate želju da sa nekim od svojih prijatelja odmerite snage u preciznosti i veštini obaranja čunjeva, javite nam se, rezervišite termin i u prijatnom ambijentu provedite nezaboravne trenutke zabave.

Biznis Liga turnir

 

Kod nas u Colosseum-u tradicionalno se odigrava turnir Biznis Lige.

Turniri kompanija

 

Turniri kompanija kod nas su uobičajena pojava. Prava prilika za dobru relaksaciju.

Kompanijski skupovi

 

Mnoge kompanije kod nas organizuju skupove i pri tome se odlično provode.

Pravilnik ili kućni red

Na zaletište se izlazi i kugla isključivo u specijalnim patikama namenjenim za bowling koje besplatno, uz higijenske nazuvice, dobijate na counter-u. Po završetku igranja patike vraćate na counter a higijenske nazuvice se bacaju.

Po preuzimanju patika igrač stupa na stazu i odabire kuglu odgovarajuće težine sa police za kugle. Kugle su označene brojevima i to: 6-7 za decu, 8-11 za dame, 11-16 za muškarce.

Igrači koji čekaju na red da bace kuglu sede u separeima kako ne bi ometali svoje saigrače kao i igrače na susednim stazama.

Staze su nauljene i klizave! Mole se posetioci da ne gaze po nauljenoj stazi. U slučaju pada i/ili povrede na tom delu staze "Colosseum" Bowling Centar ne snosi nikakvu odgovornost!

Colosseum Bowling Centar

U prijatnom ambijentu Colosseum Bowling Centra očekuje Vas zabava potpuno nove vrste. Bilo da slavite rodjendan ili se opuštate sa prijateljima i porodicom kroz igru, ili za potrebe svoje firme organizujete takmičenje, kapaciteti naše kuglane stoje Vam na raspolaganju.

Colosseum SMS Zona

Da li želite da postanete član Colosseum Bowling Centra? Želite da putem SMS-a dobijate važna obaveštenja o našim promocijama, akcijama, ponudama i popustima? Da? Onda pogledajte detaljnije kako da se i Vi pridružite prijateljima našeg Centra. Opširnije...

Pozovite nas

Colosseum Bowling Centar nalazi se u Zemunu u neposrednoj blizini stadiona fudbalskog kluba "Zemun" i nedaleko od hotela "Zlatnik". Za naše posetioce obezbedili smo parking mesta.

Dobanovačka 56
11080 Beograd (Zemun), Srbija
Telefon: +381 (11) 316 54 03
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Web: www.colosseumbowling.com

Za detaljnije kontakt informacije posetite stranicu Kontakt