DOBANOVAČKA 56, ZEMUN Tel:+381(65)3 888 888 RADNO VREME:PON–ČET 10h–00h ... PET–NED 10h–01h

PROSLAVE ROĐENDANA

Draga deco i roditelji,

Sa ponosom Vam predstavljamo fabriku radosti i veselja – Colosseum, najveći i najstariji bowling centar u Srbiji sa iskustvom dugim više od 16 godina. Pored velikog prostora (1.200 m2), po kojem deca slobodno da se kreću, naš Centar raspolaže sa 10 automatizovanih staza za kuglanje i ostalim pratećim sadržajima (bilijar, pikado, vazdušni hokej, košarka, fliper, stoni fudbal, arkadne igre i još mnogo toga).

Takođe, kako za decu tako i za roditelje, obezbedili smo bogatu ponudu hrane u vidu kanapea i bezalkoholnih koktel mikseva po izuzetno povoljnim cenama, a koji se mogu servirati u vidu švedskog stola u blizini samih staza.
Po želji, gosti mogu uživati i u ponudi u našem Pizza Bar Grigio , gde u potpuno mirnom i izolovanom porodičnom ambijentu možete uživati u vrhunskoj ponudi ove kuhinje. Kod nas ništa nije nemoguće,

Vi samo treba da poželite. Uz rušenje čunjeva, šarene bowling cipelice, sokove, pizze, poklone i sve ostalo što čini rođendansku žurku, nudimo vam više od radosti za Vašu decu. Kod nas deca otkrivaju svoje nove, neočekivane mogućnosti, jer ovde su svi pobednici!

Svaki dan je poseban, ali samo je jedan dan u godini VAŠ DAN!

Pozovite nas

ROĐENDANSKI PAKETI

(za šestoro dece po stazi)

PIZZA PAKET

  • 2 sata bowlinga
  • 2 pizze (12 parčića)
  • 2 soka po detetu
  • pozivnice sa mapom
  • poklon slavljeniku – Vaučer za besplatno kuglanje
  • animator (služi da savetuje decu tokom kuglanja i organizuje eventualno takmičenje.

CENAPAKETA

Ponedeljak-Petak – 6.000,00 DIN

Subota- Nedelja- 7.000,00 DIN

Maksimalan broj dece na jednoj stazi je šest.

Postoji mogućnost spajanja više paketa, u zavisnosti od broja zvanica.

Rođendansku tortu možete organizovati sami ili i to zadovoljstvo prepustiti nama.

PONUDA ZA RODITELJE

Tokom organizacije dečijeg rođendana, posebnu pažnju pridajemo i roditeljima, u smislu dodatnog komfora i naravno ponude hrane koja u mnogome moze olakšati njihovu organizaciju i boravak u našem Centru.

• Boravak u prostoru

Ukoliko roditelji žele, mogu biti smešteni u separeima odmah iza staza svoje dece, pratiti njihove aktivnosti i na licu mesta konzumirati hranu i piće sa svojim gostima.

Druga opcija jeste da koriste zaseban prostor (kafić ili baštu), koji se nalaze u sklopu našeg Centra, nedaleko od svojih mališana, a opet dovoljno izolovani od buke, gde u potpunom miru mogu kvalitetno provesti vreme sa svojim gostima i usput iskoristiti posebnu ponudu hrane predviđenu za ovu vrstu organizacije, (spoj ekonomičnosti i kvaliteta).

Preporuka hrane za roditelje

  Pored već dobro poznate ponude pizza visokog kvaliteta i pristupačnih cena, koje su sastavni deo dečijih rodjendanskih paketa, preporuka naše kuhinje su svakako sledeće izuzetno tražene opcije:

Slani tanjir (za dve osobe) – 1.300,00 din

Rostilj na kg (mesano meso, sezonska salata, krompir, hleb) – 2.700,00 din

Svakako postoji i opcija porudžbine ostalih jela sa našeg jelovnika.

Preporuka je da se hrana za roditelje unapred najavi, u cilju efikasnijeg, kvalitetnijeg i blagovremenog serviranja iste.

 

© Copyright 2019 by Colosseum Bowling Centar

All rights reserved

open

DOBANOVAČKA 56, ZEMUN KONTAKT: +381 (65) 3 888 888 RADNO VREME : PON – PET 17h – 00h SUB – NED 17h – 00 h